Editia a XI-a, 24 Iunie 2024
Editia a XI-a, 24 Iunie 2024
Blog
07
11
2021
reînnoirea relaţiei cu tine însăţi

REÎNNOIREA RELAȚIEI CU TINE ÎNSĂȚI

TREZIREA DIN UITARE

Deja au început cele două săptămâni cu mai multe restricții, având în vedere creșterea exponețială a cazurilor Covid în România. Asta ne face să petrecem din nou mai mult timp în familie și cu noi înșine. Aș spune că este oportunitatea cea mai bună să ne dedicăm timpul nouă.

Este momentul în care să ne gândim ce este nevoie să facem pentru a ne fi mai bine sau, mai bine spus, cum să ne regăsim pe noi înșine, să ne reamintim de noi (nu de soț sau de copil). 

Este un moment în care să oglindim interiorul. 

Vreau să vă împărtășesc ce mi s-a întâmplat de când am născut-o pe fetița mea Bendis și cum am uitat de mine.

De când s-a născut Bendis, am uitat sau poate nu m-a interesat să îmi cumpăr o rochie, o pereche de pantofi sau să merg la cuafor, pe când ei i-am cumpărat mereu rochițe noi la aniversări. Totul culminează cu ceea ce s-a întâmplat anul acesta de ziua mea. În luna august, când am făcut 40 de ani, m-am îmbrăcat sport și am făcut o drumeție pe munte, iar seara, la tortul festiv, am purtat o fustă veche de 10 ani.

Într-una din meditațiile pe care eu le fac frecvent, am avut o viziune în care Bendis îmi cerea să fiu mereu frumoasă și elegantă cu ea și să mă vadă mereu bucuroasă, iar unul dintre prietenii mei cei mai buni mi-a zis că FEMINITATEA ȘI SENZUALITATEA SUNT DARURILE CELE MAI IMPORTANTE PRIMITE LA NAȘTERE DE CĂTRE O FATĂ.

Și datoria noastră numărul 1 este să avem grijă de feminitatea noastră și să o dezvoltăm.

Acesta este un moment de trezire personală pentru mine din punct de vedere al feminității din mine. Să nu uit de mine și să nu neg feminitatea din mine, ci dimpotrivă să îmi aduc aminte de feminitatea mea și să o cultiv în fiecare zi.

Iar dacă starea mea interioară și cea exterioară sunt bine, o pot influență pozitiv și pe Bendis. De aceea, îmi iau angajamentul să fac ceva frumos pentru mine care să se reflecte și în exterior zi de zi.

Tu în această perioadă cum ai vrea să reînnoiesti relația cu tine?

Ce schimbări poți să faci în garderoba ta, în viață ta pentru a te simți mai frumoasă, mai elegantă, mai feminină?

Ce vei face azi în această direcție?

COPILARIE
Bendis si Alexandra
Comment
0

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.