Cursa Copiilor

  • 05.09.2020
  • 03:30 pm - 04:30 pm
  • GRATUIT
  • Categorie eveniment

Cursa copiilor e una dintre cele mai așteptate alergări din cadrul maratonului de la Roșia Montană deoarece copiii localnicilor alături de copiii participanților îșiprobează forțele pe cărările verzi ale satului istoric. Centrul local Cercetașii din Roșia Montană pregătește această cursă astfel încât copiii să aibă parte și de un traseu frumos, dar și de siguranță. Anul acesta copiii vor fi împărțiți în 5 categorii de vârstă, cu 3 trasee diferite ca lungime și cu 5 premieri constând în 30 de premii. Copiii vor fi întâmpinați la finish de către faimosul urs Panda prin sprijinul WWF Romania. Cursa are loc în după amiaza zilei de 20 iunie, cu Startul și Sosirea din zona centrului istoric al Roșiei Montane, astfel încât toți cei care doresc pot să îi încurajeze cu aplauze și ovații pe micii alergători.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos sau în Centrul istoric al Roșiei Montane la Căminul Cultural până sâmbătă, 5 Septembrie în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Ridicarea kitului de concurs se face până sâmbătă, 5 Septembrie în intervalul orar 09:00-14:00 de la Căminul Cultural din Centrul istoric al Roșiei Montane.

Pentru ridicarea kit-ului de concurs, este necesară depunerea declaraţiei pe proprie răspundere semnată de unul dintre părinţi/tutore/reprezentant legal. Aceasta se poate completa la faţa locului sau se poate descărca după completarea formularului de înscriere.

Startul se dă din Piața Centrală și se va pleca spre Parcul Broadăr (Casina)  — fosta Casă  a Jandarmeriei  — Galeria Cătălina – Monulești,  — Str. Brazi  — Tăul Brazi  — Biserica Unitariană  —  Casa Parohială a Bisericii Unitariane  — Sosire în Piața Centrală

Loc de întâlnire

Centrul Vechi

Sat. Roșia Montană

Organizator

Cercetașii din Roșia Montană

Str. Brazi, Nr. 391, Roșia Montană

Detalii

  • Limită:
    100 participanți