Editia a XI-a, 22 Iunie 2024

Drumetia interconectivitatii

22.06.2024

60 RON -> 8 martie

 70 RON -> 7 mai

80 RON -> 11 iunie

Dacă alergarea nu-i de tine, dar nici nu vrei să-mbraci hainele de simplu spectator, ți-am pregătit o cursă altfel, la pas ghidat prin Roşia Montană.

Vă invităm anul acesta să vă alăturați nouă la Drumeția Interconectivității împreună cu bebelușul sau copilul vostru.
Vor fi 7 km de continuă încântare pe parcursul cărora te vei bucura de unele dintre cele mai frumoase Monumente ale Naturii din Munţii Apuseni, printre sunete ale naturii care vă vor încânta alături de cel mic.

Turul va fi următorul: Piața Centrală – Vercheș – Piatra Despicată – Cariera Cârnic Napoleon (cu vedere și spre Cariera Cetate) – Calut (Sfinxul Apusenilor) – Piatra Corbului – Tăul Brazi – Coranda Văidoaia – Piața Centrală.

La sfârşit, vei primi medalia de campion. Aşa-i că sună bine?

Dă de veste mai departe şi înscrie-te aici: www.rosiamontanamarathon.ro/inscrieri/

Predicatorul și autorul budist, Tich Nat Han, ne descrie foarte bine Interconectivitatea dintre noi oamenii și natură: ,,Avem cuvântul A FI, dar propun ca variantă A INTER-FI. Pentru că nu se poate să fi de unul singur. Ai nevoie și de alți oameni pentru a fi, ai nevoie și de celelalte viețuitoare pentru a fi. Nu ai nevoie numai de mamă, tată, frate, soră, unchi, mătușă, societate pentru a fi, ci ai nevoie și de răsărit, aer, râu, copaci, păsări, elefanți ș.a.m.d. Așa că este imposibil să fii singur. Trebuie să INTER-FII cu toată lumea și cu tot. de aceea, A FI înseamnă A INTER-FI.”

 

Loc de întâlnire

Centrul Vechi – sat Roșia Montană

Organizator

Pachamama România

contact@rosiamontanamarathon.ro

Detalii

Limita: 500 participanti