Editia a XI-a, 22 Iunie 2024

Logo Maraton


Dragi prieteni, iată cum am ales elementele care alcătuiesc logo-ul Roșia Montană Marathon.

MUNȚIICULOAREA VERDE

Munții Roșiei Montane  sunt în pericol de detonare pentru exploatarea zăcămintelor aurifere. Prin verde proiectăm asupra acestor munți culoarea renașterii, a speranței, seninătății și stabilității.

ȘAPTE FLORI DE FLOAREA-SOARELUI

Aceste flori sunt simbolul loialității, al statorniciei în dragoste, al puterii, al căldurii sufletești și al protecției. Cifra șapte reprezintă înțelepciunea, virtutea și căutarea adevărului absolut. Prin acestea mesajul nostru este să ne îndreptăm cu înțelepciune spre lumină pentru a găsi răspunsuri la întrebările noastre.

CULOAREA GALBENĂ

Galbenul simbolizează razele soarelui care străbat azurul cerului, aducând puterea divinității din cealaltă lume. Este culoarea veșniciei, a tinereții și a nemuririi divine.

CULOAREA ROZ

Rozul înfățișează vârful muntos Piatra Corbului  sub forma unui cap de corb, un monument al naturii, fiind și cel mai reprezentativ simbol natural al Roșiei Montane.

Culoarea roz este mediul în care se produce vindecarea, este culoarea dragostei și a afecțiunii, a iubirii de oameni și de lume.  Prin vibrația sa calmează și îmbunătățește sentimentele, stimulând investițiile de orice natură.

VIZIUNE

În viziunea adusă de acest logo, munții Roșiei Montane renasc și aduc stabilitate zonei, prin florile de floarea-soarelui care atrag puterea dragostei, căldura sufletească și PUTEREA DIVINĂ. Toate aceste calități sunt rezultatul prezenței oamenilor, a alergătorilor, a stării de conștiință a acestora, reflectată de numărul 7 – o stare de ÎNȚELEPCIUNE, VIRTUTE și CĂUTARE A ADEVĂRULUI. Atmosfera generală care susține toată această vindecare este reflectată de culoarea ROZ – O ATMOSFERĂ DE IUBIRE, în care iubim lumea și locurile, proiectăm afecțiune asupra a tot ceea ce atingem și, nu în ultimul rând, promovăm domeniul investițiilor SUSTENABILE.

ROLUL ALERGĂTORILOR

Chemăm alergătorii la Roșia Montană ca să pășească pe aceste meleaguri cu iubire, să atragă în jurul lor multă dragoste, să ajute la protejarea Roșiei Montane, cu munții și natura sa, și să contribuie la dezvoltarea unui PLAN DE INVESTIȚII SUSTENABILE.

Toate aceste lucruri se pot face doar dacă ne conectam la PUTEREA DIVINĂ – SURSA DRAGOSTEI NECONDIȚIONATE, CARE NE DĂ PUTERE SĂ MERGEM MAI DEPARTE INDIFERENT DE CIRCUMSTANȚE, SĂ ACȚIONĂM CU ÎNȚELEPCIUNE ȘI VIRTUTE ȘI SĂ CĂUTAM MEREU ADEVĂRUL DIVIN.

PUTEREA NOASTRĂ DE VINDECARE

Puterea vindecării ne este dată dacă fiecare dintre noi suntem loiali misiunii noastre divine, cântecului care vrea să curgă prin noi:

“Viețile noastre individuale – și colective – depind de dorința noastră de a fi deschişi la melodia care vrea să răzbată din noi. Nivelul nostru de deschidere la prezența divină din interiorul și din jurul nostru determină ceea emitem dinspre noi înspre lume… Lumea și universul ne ascultă, tot timpul… Suntem chemați pentru că lumea are nevoie ca noi să întrupăm semnificaţia STRIGĂTULUI SUFLETULUI în viețile noastre …

Cu existența noastră cu sens, participăm la lumea în care trăim, care astfel este o manifestare a conștiinței individuale țesută într-un vis colectiv. Iar felul cum se țese acest vis este decis de felul în care suntem unul cu celălalt ca indivizi, ca grupuri, ca națiuni și triburi.

Să lăsăm, deci, acest CÂNTEC AL SUFLETULUI, care dă sens vieții noastre, să se reflecte în modul în care mergem în timpul zilei, în modul în care îndeplinim misiunea și sarcinile noastre, precum şi în modul în care ne salutăm reciproc.” Oriah Mountain Dreamer.

Cea mai mare contribuție o aducem fiecare lumii atunci când ne ducem menirea divină până la capăt, când ne manifestăm talentele și unicitatea. Pachamama România promovează programe de autocunoaștere tocmai pentru ca tot mai multe persoane să ajungă să se cunoască, să se descopere în profunzime, să fie loiale sufletelor lor și să fie implicate în cât mai multe proiecte creative, dar și în acțiuni sociale.

CONCLUZIE

Pachamama România va continua demersul pentru ca Protejarea Drepturilor Naturii să se regăsească în legislația din România în forma cea mai reprezentativă pentru mediul înconjurător.

Începând cu 2024, intenționăm să creăm o platformă de educare pentru ONG-uri, astfel încât să prezentăm conceptul Drepturilor Naturii cât mai multor autorități competente.

În al doilea rând, dorim să începem să colaborăm cu autoritățile competente pe tematica inițiativelor legislative privind Protejarea Drepturilor Naturii.

Nu în ultimul rând, dorim să răspândim mesajul NATURA ESTE O FIINȚĂ VIE – SPUNEȚI DA DREPTURILOR NATURII! prin programe sportive și artistice.

NUMAI ÎMPREUNĂ CREĂM SCHIMBAREA, IAR SCHIMBAREA ÎNCEPE CU NOI, DACĂ SUNTEM CONECTAȚI LA LUMINĂ ȘI LĂSĂM DIVINITATEA SĂ CURGĂ PRIN NOI!

Aurul pe care îl căutăm cu toții se află în puterea noastră de a iubi, de a dărui, de a ne conecta unul cu celalalt… AURUL ESTE DIVINITATEA ȘI LUMINA CARE SE AFLĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI! Să ne descoperim, deci, tezaurul interior și, în același timp, să reflectăm la bogățiile celor din jur!