Editia a XI-a, 24 Iunie 2024
Editia a XI-a, 24 Iunie 2024
Blog
28
10
2020

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Roșia Montană

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Roșia Montană

D:\Pachamama\2020\Cauza sociala - Scoala 4000 lei\flyer3 (1).jpg

În urma înscrierilor de la ediția de anul acesta a Roșia Montană Marathon s-au adunat 4000 lei pentru cauza noastră socială: Modernizarea Școlii Gimnaziale “Simion Balint” din Roșia Montană. 

Pe această cale, mulțumim tuturor celor care s-au înscris și celor care au și donat taxa pentru școala din Roșia.

Cu 3000 lei din această sumă vom contribui la achiziția de dispozitive digitale de care au nevoie elevii pentru cursurile online. În urma unui apel înaintat de Adi Petri către prietenii și colegii săi informaticieni, s-au adunat 40 laptopuri necesare, de asemenea, pentru cursurile online. Felicităm pe această cale pe Adi și mulțumim tuturor celor care ați răspuns cererii sale.

Pe ceilalți 1000 lei i-am investit în acțiunea de restaurare și înfrumusețare a curții școlii desfășurată pe 24 Octombrie și care a cuprins revopsirea părții din față a gardului și plantarea a 20 arbuști de tuia. Ne dorim să finalizăm vopsirea întregului gard, să amenajăm cu piatră parcul de joacă care anul acesta a fost achiziționat și amplasat și datorită contribuției Roșia Montană Marathon, precum și alte activități necesare pentru a da un aspect frumos spațiului în care copiii își petrec pauzele și unde se joacă după ore. 

Pentru donații prin care să ajutați la acțiunile pe care dorim să le mai defășurăm pentru curtea școlii și modernizarea clădirii, puteți contacta pe doamna director Gabriela Caproș la numărul de telefon 0731317116.

Bucurați-vă de sentimentul sublim oferit de actul dăruirii!

Împreună pentru o lume mai bună!

Comment
0

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.