Cauza socială

Cauza socială a Roșia Montană Marathon

Description: D:\Pachamama\2019\RMM\parc-copii.jpg

Cauza socială a Roșia Montană Marathon la ultimele două ediții (2018 și 2019) a fost construirea unui Parc de joacă pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Simion Balint” din Roșia Montană.

Suma donată din partea Asociației Pachamama România a fost de 12.000 lei, bani rezultați din redirecționarea a 10% din taxa de participare a alergătorilor la Roșia Montană Marathon si din donațiile primite la maraton din partea celor prezenți, precum și din bugetul asociației.

În urma donației făcute, Primăria Roșia Montană a decis începerea procedurilor de construire a parcului de joacă pentru copii.

Mulțumim pe aceasta cale tuturor participanților de la ultimele două ediții a Roșia Montană Marathon. În acest fel ați contribuit și la cauza noastră socială. Totodată, mulțumim și donatorilor individuali. O mare parte din împlinirea acestui vis al copiilor roșieni vi se datorează vouă.

Pentru ediția de anul acesta, cauza socială se va axa tot pe Școala Gimnazială din Roșia Montană.

Copiii sunt viitorul comunității și am ales să investim până acum în educația lor prin contruirea parcului de joacă, prin implicarea în acțiuni de voluntariat la ecologizarea traseelor, la organizarea maratonului, prin prezentări la școală despre relația noastră cu natura și despre importanța colectării separate a deșeurilor.

Ne dorim să continuăm acest proces de ajutor în dezvoltarea armonioasă a copiilor de aici prin diverse programe educaționale și acțiuni care să le dezvolte spiritul civic. Totodată, urmărim să realizăm și acțiuni de modernizare a școlii.

Am primim nenumărate scrisori din partea copiilor prin care ne spun că și-ar dori o bibliotecă cu fotolii și canapele moi și confortabile și cu multe cărți din care să învețe lucruri noi, să descopere locuri noi ale lumii și să le aprindă imaginația și creativitatea.

De asemenea, și-ar mai dori mobilier nou în sălile de curs, table inteligente, calculatoare și o sală de sport modernă.

Description: D:\Pachamama\2020\cauza sociala rmm2020.png

Puteți face parte din acest demers nobil și puteți contribui la împlinirea visurilor acestor copii printr-o donație!

Pentru toți cei care mai doriți să contribuiți, o puteți face în contul Pachamama România: RO85 PIRB 4236 7320 8900 1000, deschis la PIRAEUS BANK, specificând ”Donație pentru Modernizarea Școlii Gimnaziale „Simion Balint” Roșia Montană”.

La ediția de anul acesta a Roșia Montană Marathon dorim să vedeți rezultatele acestei implicări sociale.

Să arătăm împreună puterea unității și a solidarității!

 

 

Descoperă Traseul spre Inima Ta!

http://www.rosiamontanamarathon.ro