Editia a XI-a, 24 Iunie 2024

Anul 2021 – a fost o încercare pentru toți. Distanțare din punct de vedere social din cauza pandemiei, care a reprezentat și un test al prieteniei, culminând cu un test al răbdării..

Al doilea an de pandemie a fost și mai rău față de anul 2020. Si cred că anul 2021 – A FOST ANUL TESTULUI DE PRIETENIE. Constrângerile din cauza pandemiei. Au testat prieteniile adevărate dar și devotamentul pe care îl avem unii pentru ceilalți.

Pandemia 2021 ne-a testat și SENTIMENTUL DE ÎNCREDERE: ÎN NOI, ÎN CEI DRAGI NOUĂ (FAMILIE, PRIETENI, CUNOȘTINȚE) – CÂT DE MULT SĂ AVEM ÎNCREDERE ÎN CEILALȚI, ÎN RELATIA CU FAMILIA.

ÎNCREDEREA ÎN PERSOANE. Cât de mult să ai încredere în prieteni, cât de mult să ai încredere în autorități și în massmedia. Cât de mult să ai încredere în persoana pe care o întâlnești pe stradă (și frica că poate e infectată cu Covid). Și cumva poate a fost ANUL CU PIERDEREA ÎNCREDERII ÎN CEILALȚI.

Pentru mine, a fost un an cu multe încercări în familie – distanțare cu acte în familie. A fost un an în care am avut ca misune să ofer suport emoțional și fizic celor dragi mie. Si cu această ocazie am avut oportunitatea să petrec mai mult timp cu sora mea și cu cei doi nepoței. În trecut nu era așa..nu petreceam mult timp cu familia mea. Dar anul acesta a adus o apropriere, ne-a creat contextual să stăm împreună.

Pentru mine 2021 – a fost și ANUL REGĂSIRII ARMONIEI ÎN FAMILIE – și A ARMONIEI MELE INTERIOARE. Reformarea unor noi relații de prietenie.. Și îndeplinirea unor vise. Am avut puterea să îmi împlinesec unul dintre visele mele de când eram tânără – să dansez. M-am înscris la un curs de DANS la Academia Mihai Petre.

Noul 2022

Anul Nou 2022 – simt că este o găsirea unui obiectiv profesional – lucrul cu mamele si copii. Mi-am reorientat Misiunea – mediul în care mă simt cel mai confortabila și pot avea maximă încredere în mine și în ceilalțI – LUCRUL CU COPIII. De ce? Mă simt bine cu ei…am încredere în Puritatea și inocența copiilor. Si simt că am de învațat de la ei. Ei mă învață să fiu din nou CERCETATOARE/ SĂ EXPERIMENTEZ ȘI SĂ EXPLOREZ- să am spirit de observație mai profund. SĂ FIU JUCĂUȘĂ.

Copilul este pur ca apa, nu judecă. Nu urăște, nu poartă rancihiună. Este spontan. Iși oferă încrederea persoanelor din jurul lor cu dăruire și în mod altruist.

Și ce pot să le ofer EU copiilor…este sentimentul încredere în unicitatea lor, răbdare cu ritmul lor interior, o atmosfera de liniște…să observ și să apreciez calitățile lor și să simt de ce au nevoie în dezvoltarea lor…și să ofer o cale prin care să iși pună în practică talentele lor creative.

Ce vreau în 2022 – SĂ ÎNVĂȚ ȘI MAI MULT DE LA COPII -Și să creez în jurul meu relații cu și mai multă puritate.

Și să aduc armonie în locurile unde există dezechilibre  – în familie, în rândul prietenilor, în rândul cunoscuților. Totul în ritm de joacă și dans.

Și să îmi susțin familia, prietenii mei si pe copiii din viața mea în dezvoltarea viselor lor.

Voi ce ați lăsat în urmă în 2021?

Care sunt valorile pe care le-ati lua din 2021?

Care sunt dorințele voastre pentru 2022? Cum doriți să continuați să ghidați copiii din viața voastră?

Ce pasiuni doriți să dezvoltați și mai mult în 2022?

Ce relații de prietenie doriți să recuperați și dezvoltați în 2022?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.